ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


Music Events

     
 
     

Η 82η ΔΕΘ θα είναι και φέτος η μεγάλη γιορτή της πόλης. Κάθε μέρα στη ΔΕΘ, κάθε μέρα μία συναυλία! Για τους πολίτες, τους επαγγελματίες και όλους τους επισκέπτες. Μεγάλοι καλλιτέχνες της Ελληνικής Μουσικής Σκηνής, καλύπτουν όλο το φάσμα μουσικών ακουσμάτων και ρυθμών.

     
 
     

Oι επισκέπτες και εκθέτες της 82ης ΔΕΘ, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν καθημερινά τις συναυλίες χωρίς πρόσθετη δαπάνη, ΔΩΡΕΑΝ, με το εισιτήριο εισόδου της ΔΕΘ.
 


 

 Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, με αγάπη και σεβασμό για την τέχνη και το παιδί, διοργανώνει το «5ο Φεστιβάλ Θεάτρου για παιδιά και εφήβους» με διαγωνιστικό χαρακτήρα. Θεατρικές ομάδες, θίασοι και καλλιτέχνες καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή και να παρουσιάσουν στην κριτική επιτροπή τη θεατρική τους παράσταση (παιδική ή εφηβική), χωρίς να υπάρχει περιορισμός, για το αν έχει παρουσιαστεί ή πρόκειται να παρουσιαστεί στη νέα θεατρική σεζόν.

Το 50o ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ

Ο Α.Ο.Θ. διοργανώνει – στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ - το επετειακό 50ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. που προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ.

Η CHEAPART στην 82η ΔΕΘ

Συνεχίζεται η επιτυχημένη συνεργασία της CHEAPART και της ΔΕΘ-HELEXPO με την 3η διοργάνωση της CHEAPART. Ο θεσμός της CHEAPART, έχει πλέον εδραιωθεί ως το εικαστικό γεγονός μέσα στην ΔΕΘ. Δεκάδες καλλιτέχνες και εκατοντάδες έργα θα παρουσιαστούν στους επισκέπτες της ΔΕΘ, ιδιώτες και επιχειρηματίες.