Τιμώμενη Χώρα ΡΩΣΙΑ


Η Γενική Έκθεση του Σεπτεμβρίου, η ΔΕΘ, αποτελεί – από το 1926 που διοργανώθηκε πρώτη φορά - το σημαντικότερο γεγονός για την πόλη της Θεσσαλονίκης, την Ελλάδα, την περιοχή των Βαλκανίων και γενικότερα του γεωγραφικά ενιαίου χώρου της Ανατολικής Μεσογείου.

Η 81η ΔΕΘ ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

         
   
         

Η επιχειρηματικότητα, ο πολιτισμός, η εκπαίδευση, η επιστήμη, η τεχνολογία, ο πολιτισμός και η αναψυχή συνδυάσθηκαν αρμονικά στην 81η ΔΕΘ και συνέθεσαν ένα άρτιο εκθεσιακό αποτέλεσμα.

Η 81η ΔΕΘ ήταν η μεγαλύτερη της τελευταίας πενταετίας σε επίπεδο εκθετών και εκθεσιακού χώρου, ενώ την ίδια στιγμή οι επίσημες διεθνείς συμμετοχές προέρχονταν από 18 χώρες.

Με 13 θεματικά αφιερώματα και ένα πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, που κάλυψε κάθε επιθυμία και ηλικία, η 81η ΔΕΘ έθεσε ως προτεραιότητες την καινοτομία, την υψηλή τεχνολογία, την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, την εξωστρέφεια, αλλά και την διασκέδαση.

Τιμώμενη Χώρα ήταν η Ρωσία, η οποία ήταν παρούσα στην έκθεση με πολλές επιχειρήσεις και ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε σε ανώτατο επίπεδο το Ελληνορωσικό Επιχειρηματικό Φόρουμ, που αποτύπωσε τις προοπτικές συνεργασίας των δύο χωρών.

Περισσότεροι από 210.000 επισκέπτες έδωσαν «ψήφο» εμπιστοσύνης στην επετειακή 81η ΔΕΘ (10 - 18 Σεπτεμβρίου 2016), την επισκέφθηκαν αλλά και ΄΄έζησαν΄΄ ένα διάστημα στην ευρύτερη περιοχή με γνωστή την ωφέλεια στις μεταφορές, στην διαμονή, στην εστίαση, στην διασκέδαση.