Η ΔΕΘ - HELEXPO A.E., στο πλαίσιο της 81ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης φιλοδοξεί να φέρει τους εκπροσώπους των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο του αυτοκινήτου εγγύτερα σε ένα ευρύ κοινό πετυχαίνοντας έτσι τη μέγιστη προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.
 
 

Τα ιδιαίτερα δυναμικά εκθεσιακά μεγέθη, ποσοτικά και ποιοτικά, της προηγούμενης διοργάνωσης,  ανέδειξαν το νέο αναπτυξιακό στίγμα της Έκθεσης και τις προοπτικές της για το μέλλον,  δίνοντας παράλληλα ένα αισιόδοξο μήνυμα για την πορεία της φετινής διοργάνωσης.

Το θεματικό αφιέρωμα Auto-Motion διοργανώνεται με στόχο να αποτελέσει ένα ισχυρό μέσο για τους επαγγελματίες του χώρου του αυτοκινήτου, ώστε να παρουσιάσουν για 9 ημέρες τα νέα μοντέλα και τις τεχνολογικές εξελίξεις στον κλάδο  των οχημάτων, σε μια διοργάνωση με μεγάλη αναγνωρισιμότητα  και σε ένα εκθεσιακό γεγονός με δεδομένη επισκεψημότητα (220.000 επισκέπτες στη προηγούμενη διοργάνωση).

Τo εν’ λόγω θεματικό αφιέρωμα αναπτύσσεται στο κεντρικότερο και πιο  διακεκριμένο τμήμα του υπαιθρίου χώρου του εκθεσιακού κέντρου.
 
Στον χώρο του αφιερώματος παρουσιάζονται:
  • νέα μοντέλα αυτοκινήτων  & μοτοσικλετών
  • ανταλλακτικά  -  εξοπλισμός και προϊόντα συντήρησης
  • καύσιμα και λιπαντικά
  • multimedia - car audio - συστήματα ασφαλείας
 
Παράλληλα η ΔΕΘ - HELEXPO A.E.  παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών και τη στροφή τους σε νέες εναλλακτικές μορφές κίνησης, διοργανώνει το αφιέρωμα σχετικά με την Αεριοκίνηση, που αφορά τον συνεχώς αναπτυσσόμενο κλάδο της Υγραεριοκίνησης και των Αερίων καυσίμων. 
 
Θα φιλοξενηθούν εταιρίες εγκατάστασης και εμπορίας συστημάτων Υγραερίου και Aερίων Καυσίμων, όπου θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες, να έρθουν σε απευθείας επαφή με χιλιάδες επισκέπτες, με στόχο να αναδείξουν όλες τις δυνατότητες των προϊόντων τους σχετικά με τη χρήση των παραπάνω συστημάτων στα αυτοκίνητα.
 
Οι συμμετέχοντες θα προβληθούν τόσο μέσα από το πρόγραμμα του media plan της 81ης ΔΕΘ και τα δελτία τύπου, όσο και με εκτεταμένες αναφορές στις ειδικές εκδόσεις που θα διανέμονται πριν αλλά και καθ΄όλη κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
 
Η ΔΕΘ – HELEXPO εφαρμόζοντας προνομιακή οικονομική πολιτική στη διάθεση των εκθετηρίων χώρων ειδικά για τον κλάδο του αυτοκινήτου παρέχει τις παρακάτω τιμές:
  • 50 €  το τετραγωνικό μέτρο 
  • 40 € για άνω των 150 τετραγωνικών μέτρων 
 
Για την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία της 81ης ΔΕΘ:
 
Παναγιώτης  Χατζηϊωάννου
Υπεύθυνος 81ης ΔΕΘ
Τ: 2310 291 548     
F: 2310 291 553
Email: tif3@helexpo.gr