Την πρώτη επιτυχημένη συνεργασία της CHEAPART ΔΕΘ Helexpo επισφραγίζει η φετινή επετειακή διοργάνωση CHEAPART μέσα στην 81η ΔΕΘ – Helexpo που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 – 18 Σεπτεμβρίου, 2016.
 
Τέχνη μέσα 81η ΔΕΘ – Helexpo. Ο θεσμός της CHEAPART, περισσότερο επίκαιρος παρά ποτέ, έχει πλέον εδραιωθεί ως το εικαστικό γεγονός μέσα στην ΔΕΘ Helexpo, τη μεγαλύτερη διοργάνωση εκθέσεων, συνεδρίων και πολιτιστικών εκδηλώσεων της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
 
Την CHEAPART επισκέφτηκαν πέρσι 45.000 άτομα, κατατάσσοντας την τρίτη σε επισκεψιμότητα περίπτερο μέσα στη Διεθνή έκθεση, με ανοδική προβλέψη για τη φετινή διοργάνωση.
 
Τέχνη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ΔΕΘ.
 
Από τις 10 – 18 Σεπτεμβρίου, 2016, δεκάδες καλλιτέχνες και εκατοντάδες έργα θα παρουσιαστούν σε περισσότερους από 300.000 επισκέπτες της ΔΕΘ, ιδιώτες και επιχειρηματίες. Η CHEAPART είναι προσκεκλημένη της διοργάνωσης ΔΕΘ για δεύτερη χρονιά, της έκθεσης που αποτελεί σημείο αναφοράς του εμπορικού δικτύου Θεσσαλονίκης και Βορείου Ελλάδος, θα είναι σημαιοφόρος της τέχνης και του πολιτισμού.
 
Η στρατηγική της ΔΕΘ-Helexpo εστιάζεται στην εξωστρέφεια, καινοτομία και την τεχνολογία. Με στόχο το πρωτοπόρο, το σύγχρονο, το διαφορετικό, το αποτελεσματικό και με σκοπό την ενίσχυση της ελκυστικότητας των διεθνών εκθέσεων της, προσθέτει καινοτόμα στοιχεία ενίσχυσης της εμπορικότητας.
 
Η ΔΕΘ-Helexpo αναγνωρίζοντας την CHEAPART την προσκαλεί στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Η παρουσία της CHEAPART στη ΔΕΘ επισφραγίζει τον χαρακτήρα της έκθεσης - ορόσιμο που πρώτη το 1995 άνοιξε μια νέα αγορά σύγχρονης τέχνης στο ευρύ κοινό. Ανέτρεψε τα ως τότε δεδομένα μιας κλειστής αγοράς και έδωσε την ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν από κοντά τον καλλιτέχνη και την δουλειά του, και αποκτήσουν ένα αυθεντικό έργο σε ένα συμβολικά χαμηλό κόστος.
 
Η CHEAPART στην φετινή συνεργασία της με τη ΔΕΘ φέρνει μαζί της την μεγάλη αυτή καλλιτεχνική οικογένεια εικαστικών και φιλότεχνου κοινού που συμμετέχει και παρακολουθεί συστηματικά τις εκθέσεις τα τελευταία 21 χρόνια. Στην συνεχή καλλιτεχνική παρουσία της στην εγχώρια εικαστική σκηνή η CHEAPART έχει παρουσιάσει στο κοινό, πάνω από 700 καλλιτέχνες.
 
Την επιμέλεια της CHEAPART Θεσσαλονίκη 2016 αναλαμβάνουν οι Λευθέρης Πλακίδας, Γιώργος Γεωργακόπουλος, Δημήτρης Γεωργακόπουλος, Φωτεινή Καπίρη
 
Η CHEAPART στην 81η ΔΕΘ πραγματοποιείται:
 
ΔΕΘ Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης
 
CHEAPART Pavilion
Νότια Πύλη, Gate 2. Πλατεία ΧΑΝΘ
 
Εγκαίνια ΔΕΘ: Σάββατο 10.9 2016
Εγκαίνια CHEAPART: Δευτέρα 12.9 2016
Διάρκεια: 10 – 18 Σεπτεμβρίου, 2016
 
Ώρες λειτουργίας:
Σάββατο – Κυριακή: 10:00 – 22:00
Δευτέρα – Παρασκευή: 16:00 – 22:00
 
Χορηγοί επικοινωνίας: 
   
 
Πληροφορίες: office@cheapart.gr