εδώ όλα παίζουν στην ...κυριολεξία

Το μεγαλύτερο gaming event στα Βαλκάνια επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά στο γνωστό περίπτερο δεκαεπτά για εννέα ημέρες.

4.000 τ.μ θα υποδεχτούν το κλασσικό και σύγχρονο gaming, εκπαιδευτικές παρουσιάσεις, διαγωνισμούς και τουρνουά, ενώ panels με όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα του community και άπειρα happenings θα σας κάνουν να μην θέλετε να φύγετε ποτέ.

Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν αποκλειστικούς νέους τίτλους και να θυμηθούν παλιότερους ενώ φυσικά θα μπορούν να πάρουν μέρος σε διαδραστικές δραστηριότητες καθημερινά.

Για τους πιο παραδοσιακούς τύπους θα υπάρχει χώρος αφιερωμένος στην πηγή του gaming, τα επιτραπέζια παιχνίδια. Εκτός από την ποικιλία που θα είναι διαθέσιμη για όλους να παίξουν ελεύθερα, θα διοργανωθούν και τουρνουά.

Ποτέ δεν ξεχνάμε τους cosplayers, των οποίων το μεράκι δίνει ζωή στους αγαπημένους χαρακτήρες μας με διάφορα εργαστήρια και τον δικό τους ξεχωριστό διαγωνισμό.

Επιπλέον θα υπάρχουν καθημερινά παρουσιάσεις από νέους τίτλους αλλά και gaming panels. Εκπαιδευτικά σεμινάρια σε videogame development και νέες τεχνολογίες, αλλά και spotlights για όλους τους αγαπημένους Youtubers που ασχολούνται με τον χώρο κλείνουν το τρίπτυχο Ψυχαγωγίας, Ηλεκτρονικού Αθλητισμού και Εκπαίδευσης. 

Εκτός όλων των παραπάνω, γιατί να μην κάνετε και τα φθινοπωρινά σας ψώνια; Videogames, gaming gear, merchandise, anime, movies, tv series, επιτραπέζια, λούτρινα, ρουχισμός και πολλά άλλα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα όλο το δεκαήμερο για να κάνετε τα ψώνια σας και να ξεκινήσετε δυναμικά το Φθινόπωρο.

Μικροί και μεγάλοι, οικογένειες ή παιδιά, ελεύθεροι ή δεσμευμένοι, το eGaming σας περιμένει και φέτος για μια πραγματική γιορτή βιντεοπαιχνιδιών και μοντέρνας Κουλτούρας στην 80η ΔΕΘ, την μεγαλύτερη έκθεση στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες: www.egaming.gr
Tηλ. Επικοινωνίας 6970662330
email: cc@helexpo.gr

Το αφιέρωμα στο EGaming εντάσσεται στο Φεστιβάλ Τέχνης - Επιστήμης - Τεχνολογίας του Artecitya της HELEXPO.
Περισσότερα πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ