3ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Γεύσεων.
 
Είμαστε μια σύγχρονη εταιρεία που αγαπάμε και στηρίζουμε τις ελληνικές εκδηλώσεις. Σε κάθε μας διοργάνωση το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε είναι “ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ”, στηρίζουμε και προτιμάμε ελληνικά – ποιοτικά προϊόντα στο τραπέζι μας κάθε μέρα. Είναι αυτό το στοιχείο παράδοσης που θέλουμε να κρατήσουμε ζωντανό και να το μεταφέρουμε από γενιά σε γενιά. Φυσικά αυτό μπορούμε να το πετύχουμε εμπράκτως μαζί, σε μια αγορά με τεράστιες δυνατότητες και καταναλωτικό ενδιαφέρον.
 
Κάνουμε το όραμα μας πραγματικότητα. Διοργανώνουμε ένα πολύ ενδιαφέρον φεστιβάλ με κοινό παρονομαστή την γεύση της Ελλάδας, το οποίο προσελκύει τόσο το χονδρεμπόριο και την προώθηση των συνεργασιών των εκθετών εντός και εκτός Ελλάδας, όσο και την λιανική πώληση κατευθείαν στο καταναλωτικό κοινό της χώρας με εκλεκτά και σπάνια προϊόντα.Οι συντομευμένες και κατά γενική ομολογία επιτυχημένες δράσεις της Διοίκησης της Δ.Ε.Θ, μας δίνουν ώθηση ώστε να προχωρήσουμε δυναμικά στον χώρο της για δεύτερη συνεχή χρονιά και να πραγματοποιήσουμε εκεί το φεστιβάλ Ελληνικών γεύσεων.
 
Το 3ο φεστιβάλ παραδοσιακών γεύσεωνη Ελλάδα στο πιάτο μας” πραγματοποιείται από τις 10 Σεπτεμβρίου εώς 18 Σεπτεμβρίου 2016, στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης στο περίπτερο 7. Φέτος το στοιχείο που χαρακτηρίζει περισσότερο από κάθε άλλη φορά την Έκθεση είναι αυτό της διεθνοποίησης, αφού μεγάλες αγορές του εξωτερικού τής δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης με την εθνική τους συμμετοχή.
 


ΚΑΤΟΨΗ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ 7