Τo καθιερωμένο πλέον αφιέρωμα για την Ενέργεια, προσελκύει το ενδιαφέρον τόσο των επαγγελματιών, όσο και των απλών επισκεπτών, και συγκεντρώνει τη συμμετοχή κορυφαίων εταιριών του συγκεκριμένου κλάδου.
 
ΣΤΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ  ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ...
 
Η χρονική περίοδος κατά την οποία διεξάγεται η Έκθεση  (Αφιέρωμα)  είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τους επισκέπτες που θέλουν να διερευνήσουν τις επιλογές τους στους κλάδους της ενέργειας και της δόμησης ενόψει του χειμώνα και προσφέρει την ευκαιρία στις εταιρείες και τους κλάδους να προβάλλουν τα προϊόντα τους ενώπιον ενός ευρύτατου κοινού εμπορικών και απλών επισκεπτών.
 
 
Η ΔΕΘ – HΕLEXPO ΑΕ σχεδίασε τα δύο αυτά θεματικά αφιερώματα αντλώντας τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία από τις κορυφαίες εκθέσεις Infacoma και AquaTherm  και τις μετατρέπει σε ευκαιρίες και προνόμια για εκθέτες και επισκέπτες.
 
 
  • Εναλλακτικές & Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας
  • PELLET, Ξύλο, Φυσικό Αέριο
  • Ηλιακή Ενέργεια – Φωτοβολταϊκά -  Γεωθερμία
  • Θέρμανση – Ψύξη 
  • Κουφώματα & Δομικά υλικά 
  • Τεχνολογία & Εξοπλισμοί
  • Οικολογική Δόμηση 
  • Βιοκλιματικός σχεδιασμός κτιρίων -  Θερμομόνωση

Με δεδομένες τις συμμετοχές εταιρειών αλλά και Φορέων του κλάδου, ΕΠΑ Θεσσαλονίκης, Θεσσαλίας, ΔΕΠΑ, ΡΑΕ αλλά και της Ρωσίας (τιμώμενη χώρα), η ΔΕΘ – HΕLEXPO ΑΕ σχεδίασε τo θεματικό αφιέρωμα ENERGIA – NATURAL GAS με ιδιαίτερη κατεύθυνση τα αέρια καύσιμα στις χρήσεις του, τα αποτελέσματα, τα πλεονεκτήματα του αλλά και τις επιδράσεις στο περιβάλλον.

 
ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 
Επιπρόσθετα στους εκθέτες που συμμετείχαν στην AquaTherm  και την Infacoma 2016, προσφέρεται έκπτωση 15% επιπλέον των εκπτώσεων που τυχόν δικαιούνται.
 
Επίσης, η ΔΕΘ - HELEXPO ΑΕ, στο πλαίσιο των αφιερωμάτων  αναπτύσσει  μία  σειρά από  δράσεις  επικοινωνιακού  χαρακτήρα  τόσο  εντός  όσο  και  εκτός  του Εκθεσιακού Κέντρου με στόχο την προβολή της αλλά και την ενημέρωση των επισκεπτών της.
 
Παναγιώτης  Χατζηϊωάννου
Υπεύθυνος 81ης ΔΕΘ
Τ: 2310 291 548     
F: 2310 291 553
Email: tif3@helexpo.gr