Ο Κήπος του Ιπποκράτη
 
Η APIVITA, όπως άλλωστε έχει κάνει και αλλού η επιχείρηση, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί, έχει υιοθετήσει την Ιπποκρατική ολιστική προσέγγιση της ομορφιάς, της ευεξίας και της υγείας η οποία σε συνδυασμό με την επιστημονική γνώση, υποστηρίζει και ενισχύει την αποτελεσματικότητα της φύσης.
 
Κατά την διάρκεια  της 81ης ΔΕΘ, στα παρτέρια της Λεωφόρου Ιωάννης Βελλίδης,  θα φιλοξενηθεί ένας βοτανικός κήπο με Ιπποκράτεια φυτά, ένα μικρό δείγμα του κήπου που έχει δημιουργηθεί με πρωτοβουλία της APIVITA, σε έκταση πέντε στρεμμάτων γύρω από το Ιπποκράτειο Ίδρυμα της Κω.
 
Στον Κήπο του Ιπποκράτη στη ΔΕΘ, φυτεύτηκαν  28 διαφορετικά είδη που το κάθε ένα από αυτά έχει περί τα 15 διαφορετικά φυτά (σ.σ. στον Κήπο στη Κω υπάρχουν 254 διαφορετικά είδη) συμπεριλαμβανομένων ορισμένων δένδρων.  Κάθε φυτό συνοδεύεται από ταμπελάκι με την κοινή, την επιστημονική και την ονομασία του κατά τον Ιπποκράτη, ενώ υπάρχει και barcode (QR code), το οποίο θα μπορούν να "διαβάζουν" όσοι διαθέτουν smartphone.  Με τη χρήση του barcode θα μπορούν να μπούνε στην τράπεζα πληροφορικών της ΑPIVITA και να ενημερωθούν για τις ιδιότητες και τις χρήσεις των φυτών του Κήπου.