Η ΔΕΘ ξαναβρίσκει την αίγλη της

Τρίτη, 13 Σεπτέμβριος, 2016
 
Η ΔΕΘ ξαναβρίσκει την αίγλη της και μπορεί πια να διαδραματίσει το ρόλο της, επισήμανε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Φώφη Γεννηματά, σημειώνοντας ακόμη πως το μεγαλύτερο στοίχημα πλέον είναι η διεθνοποίηση.
 
Η κ. Γεννηματά μαζί με τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ κ. Θανάση Θεοχαρόπουλο και αντιπροσωπεία βουλευτών και στελεχών των δύο κομμάτων, επισκέφτηκαν την 81η ΔΕΘ και συναντήθηκαν με τη διοίκηση, μέλη του Δ.Σ., καθώς και με εκπροσώπους των εργαζόμενων της ΔΕΘ-Helexpo.
 
 
Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφερόμενη στην 81η διοργάνωση συνεχάρη τη διοίκηση του εθνικού εκθεσιακού φορέα γιατί μέσα σε τόσο δύσκολες και αντίξοες συνθήκες επιτεύχθηκε ένα μικρό θαύμα.
 
Μάλιστα, υπογράμμισε πως από την έκθεση φαίνεται ότι υπάρχει μία Ελλάδα που δημιουργεί, που παράγει, που εξάγει και που καινοτομεί.
 
Ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ κ. Θ. Θεοχαρόπουλος τόνισε πως η ΔΕΘ μετεξελίσσεται σε κύριο οικονομικό γεγονός για τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή.
 
Ο Πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Τάσος Τζήκας έκανε λόγο για την καλύτερη ΔΕΘ των τελευταίων πέντε ετών, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Κυριάκος Ποζρικίδης κάλεσε την κ. Γεννηματά να καταθέσει και εκείνη τις αναμνήσεις της από παλαιότερες επισκέψεις της στην έκθεση, στο πλαίσιο σχετικής πρωτοβουλίας που είναι σε εξέλιξη για τα 90 χρόνια της ΔΕΘ.
 
Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Λάζαρος Λαζαρίδης επισήμανε την μεγάλη κινητοποίηση και προβολή της έκθεσης σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, ενώ ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της ΔΕΘ-Helexpo κ. Αλέξης Τσαξιρλής αναφέρθηκε στο εκθεσιακό κέντρο της εταιρείας στην Αθήνα και στις δράσεις που υλοποιούνται εκεί.
 
Η κ. Γεννηματά, ο κ. Θεοχαρόπουλος και οι υπόλοιποι βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ περιηγήθηκαν στη συνέχεια σε περίπτερα της 81ης ΔΕΘ.