Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ στην 81η ΔΕΘ

Τετάρτη, 14 Σεπτέμβριος, 2016
 
Τη μεγάλη σημασία της προσπάθειας των εργαζόμενων της ΔΕΘ-Helexpo και το γεγονός ότι σε αυτούς στηρίζεται η έκθεση, υπογράμμισε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, κ. Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά τη σημερινή του συνάντηση με τη διοίκηση του εθνικού εκθεσιακού φορέα.
 
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Τάσος Τζήκας σημείωσε πως αναπτυξιακό στοίχημα για την έκθεση αποτελεί η διεθνοποίηση, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Κυριάκος Ποζρικίδης στάθηκε στα ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά της 81η ΔΕΘ, που είναι τα καλύτερα της τελευταίας πενταετίας.
 
Ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo κ. Λάζαρος Λαζαρίδης επισήμανε το πολύ καλό επίπεδο στη συνεργασία μεταξύ διοίκησης και εργαζόμενων της έκθεσης, ενώ ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της ΔΕΘ-Helexpo κ. Αλέξης Τσαξιρλής αναφέρθηκε στις μεγάλες κλαδικές εκθέσεις της εταιρείας και στη διευρυμένη λειτουργία του εκθεσιακού κέντρου της Θεσσαλονίκης, που υπερβαίνει πλέον τις 250 ημέρες.
 
Ο κ. Κουτσούμπας μετά τη συνάντησή του με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo και τους εργαζόμενους της εταιρείας, περιηγήθηκε σε περίπτερα της 81ης ΔΕΘ.