Η QATAR AIRWAYS ΣΤΗΝ 82η ΔΕΘ Ο αερομεταφορέας είναι επίσημος εταίρος της Έκθεση

Πέμπτη, 14 Σεπτέμβριος, 2017


Η Qatar Airways είναι χορηγός της 82ης ΔΕΘ, η οποία πραγματοποιείται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 9-17 Σεπτεμβρίου.

Είναι η πρώτη φορά που ο κορυφαίος αερομεταφορέας γίνεται επίσημος εταίρος της ΔΕΘ. Μέσω αυτής της χορηγίας η εταιρία προσδοκά να αυξήσει τους προορισμούς της, αλλά και να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων της έκθεσης.

Η συνεργασία αυτή αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία από το γεγονός ότι αυτή τη χρονιά τιμώμενη χώρα της έκθεσης είναι η Κίνα, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς προορισμούς της Qatar Airways. Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας ο αερομεταφορέας προσφέρει δωρεάν εισιτήρια για την Κίνα σε τυχερούς νικητές.

Η ΔΕΘ-Helexpo και η Qatar Airways συνεχίζουν την εποικοδομητική σχέση τους μετά τη συμμετοχή των αερογραμμών πέρσι στην έκθεση Philoxenia, στην οποία συμμετείχε και πάλι ως επίσημος εταίρος της έκθεσης. Με αυτή τη νέα συνεργασία η ΔΕΘ-Helexpo εντείνει τις στρατηγικές της προσπάθειες, που έχουν ως στόχο την παγκοσμιοποίηση των δραστηριοτήτων της, ενώ προωθούνται περαιτέρω οι στρατηγικοί και επιχειρηματικοί στόχοι της Qatar Airways.

Ο κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo δήλωσε: “Οι προσπάθειες για παγκοσμιοποίηση των δραστηριοτήτων μας είναι διαρκείς και περιλαμβάνουν την προώθηση της επικοινωνίας και των ευκαιριών για δικτύωση και συνεργασίες με ξένες αγορές και επιχειρήσεις σε παγκόσμιο

επίπεδο. Έχοντας σαν στόχο όλα αυτά, η συνεργασία μας με τον κορυφαίο αερομεταφορέα όπως είναι η Qatar Airways, είναι για μας υψίστης σημασίας.”

Οι επισκέπτες της ΔΕΘ θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με την Qatar Airways, τα νέα εξαιρετικά της προϊόντα, τον νέο της στόλο, τα δρομολόγια της και τις μεγάλες δυνατότητες ανταπόκρισης, που προσφέρει στους επιβάτες της ανά τον κόσμο. Η Qatar Airways διαθέτει πτήσεις για τέσσερις διαφορετικούς προορισμούς στην Κίνα, και προσφέρει καθημερινά πτήσεις για το Πεκίνο, την Σαγκάη, την Τσενγκντού και την Τσονγκτσίνγκ. Οι αερογραμμές προσφέρουν επίσης καθημερινά πτήσεις για Αυστραλία, και συγκεκριμένα για Περθ, Σίδνεϋ, Αδελαΐδα και Μελβούρνη.