ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ TABLET GOOGLE NEXUS 7 BY ASUS (13/9/2013)

Παρασκευή, 13 Σεπτέμβριος, 2013

Η πρώτη επίσημη πανελλαδική παρουσίαση της νέας ταμπλέτας GoogleNexus 7 byASUS πραγματοποιείται στην 78η ΔΕΘ από το GoogleDevelopersGroupThessaloniki, με την υποστήριξη της ΔΕΘ-HELEXPO.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, στις 19:30, στο περίπτερο 14 της 78ης ΔΕΘ.

Η ταμπλέτα GoogleNexus 7 byASUS θα είναι επίσημα διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από τις 20 Σεπτεμβρίου 2013 σε δίκτυα καταστημάτων και επιλεγμένα καταστήματα τεχνολογίας, σε αποκλειστικότητα από την εταιρεία Westnet.

Το νέο Google Nexus 7 by ASUS διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android Jelly Bean 4.3 και επεξεργαστή Quad-Core Qualcomm Snapdragon S4 Pro 8064 (1.50 GHz) για ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα και δυνατότητες εφαρμογών, ενώ η μείωση του βάρους του στα 290 γραμ. και του πάχους στα 8,65 mm το καθιστούν τον ιδανικό σύντροφο για την εργασία ή τη διασκέδαση παντού και κάθε στιγμή. Ζυγίζοντας λιγότερο και από ένα κουτάκι αναψυκτικό το νέο Google Nexus είναι πραγματικό συνώνυμο της έννοιας της φορητότητας.

Με οθόνη 7’’ IPS Full HD (1920 x 1200), εμπρόσθια κάμερα 1.2 Mpixels και οπίσθια 5 Mpixels, το καινούργιο Nexus αναβαθμίζει πραγματικά την εμπειρία της εικόνας και ικανοποιεί, τόσο τους οπαδούς των παιχνιδιών και της φωτογραφίας, όσο και τους λάτρεις των ταινιών.

Παράλληλα, με Wi-Fi και σε σύνδεση με το Google Play store παρέχει πρόσβαση σε εκατοντάδες χιλιάδες εφαρμογές και παιχνίδια, στο μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο και σε εκατοντάδες περιοδικά, ενώ υπάρχει διαθέσιμη και έκδοση 4G LTE για ταχύτατη πρόσβαση στο internet απ’ όπου κι αν βρίσκεστε.

Ακόμη, είναι το πρώτο tablet, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης και εξασφαλίζει έως και 10 ώρες αυτονομία μπαταρίας.

Το νέο Nexus 7 είναι ένα μικρό, ισχυρό tablet που «ενσαρκώνει» την τελευταία τεχνολογία και με το οποίο ο χρήστης μπορεί να παίξει, να πλοηγηθεί στο διαδίκτυο, να μοιραστεί, να ανακαλύψει, να διαβάσει και να χαλαρώσει.

Η παρουσίαση του θα πραγματοποιηθεί από τον κ. Δημήτρη Τσιναρίδη, Διευθυντή Δικτύου της εταιρείας Westnet, που αποτελεί και τον επίσημο διανομέα των προϊόντων της εταιρείας ASUS, ενώ θα επακολουθήσει και τεχνική παρουσίαση του νέου GoogleNexus 7 byASUS από τον κ. Βαγγέλη Τσάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Τύπου της ΔΕΘ-HELEXPO (pressoffice@helexpo.gr) ή μέσω email στο GDG.Thessaloniki@gmail.com