Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ 78η ΔΕΘ (13/9/2013)

Παρασκευή, 13 Σεπτέμβριος, 2013

Θετική χαρακτήρισε την ανάπτυξη και τη διάδοση των νέων τεχνολογιών, η οποία απευθύνεται κυρίως προς τη νεολαία και βρίσκεται στο επίκεντρο της 78ης ΔΕΘ, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, κ. Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο κ. Κουτσούμπας, επικεφαλής αντιπροσωπείας στελεχών του ΚΚΕ, επισκέφτηκε την 78η ΔΕΘ και συναντήθηκε με τη διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO, η οποία τον ενημέρωσε για τη στρατηγική του εθνικού εκθεσιακού φορέα, όπως και για τα μεγέθη της εν εξελίξει έκθεσης.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, έδειξε ενδιαφέρον για τη φετινή αυξημένη συμμετοχή μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην έκθεση.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΔΕΘ-HELEXPO, κ. Τάσος Τζήκας, σημείωσε πως η έμφαση στις νέες τεχνολογίες είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για τον εθνικό εκθεσιακό φορέα, ενώ αναφέρθηκε και στο πλάνο διεθνοποίησης των δραστηριοτήτων της εταιρείας, καθώς και στην αναβάθμιση των κλαδικών εκθέσεων και του εκθεσιακού της κέντρου στην Αττική.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ-HELEXPO, κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, επισήμανε πως υλοποιήθηκε με επιτυχία ο μεγάλος στόχος της ενοποίησης των δύο εταιρειών, της ΔΕΘ και της HELEXPO, ενώ υπογράμμισε πως η φετινή διοργάνωση καταγράφει σημαντικά αυξημένη επισκεψιμότητα.